One swallow doesn't make a summer! Here I am again with a new healthy cake recipe. I'm really enjoying this baking experiences as I can really quantify the amount of everything I eat, making fun, easy and nutritious recipes.
This afternoon I mixed berries and Almond in a dough and it came out wonderfully tasty to me.
Ingredients:
Chia seeds ( vegan substitute for egg)
almond milk
Almonds
blueberries
raspberries
blackberries
brown sugar
nutmeg
cinnamon
vegan coconut yoghurt
sunflower seeds
gluten free sarrasin flour
Oat
Preheat oven at 340F
Simply mix all the ingredients together, add the berries last and cook for 35-40 min at 340F
Allow to cool down and voilà a delish cake ready to eat :)
Baking has never felt so easy for me :)
Une fois n'est pas coutume alors voici une nouvelle recette que j'ai réalisé cet après-midi.
Ingrédients:
grains de chia (substitut végétal pour les oeufs)
lait d'amande
amandes
Myrtilles
framboises
mûres
sucre roux
noix de muscade
yaourt au coco végétalien
grain de tournesol
farine de sarrasin sans gluten
Avoine
Préchauffer le four à 175°.
Mélanger tous les ingrédients et ajouter les fruits en dernier. Cuire 35-40 min à 175°.
Laisser refroidir et voilà votre gâteau est prêt à être déguster.
Faire de la pâtisserie n'a jamais été aussi facile pour moi :)
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