I hope you are all doing very good and taking advantage of the 1st days of spring.
With the coming of spring my attraction to colours is stronger and today here I come with a colourful raw vegan cheesecake.
I'm a cheesscake lover but was looking for an alternative way to eat this yummy cake but with different ingredients so here we go.
Ingredients
crust:
1 cup pitted dates
1 cup almonds
pinch of salt
Filling
1 cup cashew nuts (soaked in water overnight and drained)
1/2 lime juice
1tbsp coconut oil
1/2 cup coconut milk
4 tbsp agave syrup
fresh blackberries
Topping
fresh blackberries
coconut flakes
Instructions:
Soak dates in water (15-20minutes) then drain
Put almond in blender and mix before adding the dates and salt and mix again until it becomes a paste.
Cover baking pan with baking paper and spread paste and put in freezer.
Put all the ingredients for the filling in blender and mix until smooth then pour the filling on the crust and keep in freezer for 4 hours.
Remove the cake from freezer and decorate with topping ingredients.
J'espère que vous vous portez à merveille et profitez des premiers jours du printemps.
Avec l'arrivée du printemps, mon attirance pour les couleurs est encore plus forte qu'à l'accoutumée, et voici à cette occasion la recette d'un cheesecake cru et végétalien.
J'aime beaucoup le cheesecake t je recherchais une autre manière de manger ce gâteau délicieux en utilisant d'autres ingrédients.
Biscuit:
1 verre de dates dénoyautées
1 verre d'amandes
1 pincée de sel
Garniture:
1 verre de noix de cajou (trempées une nuit et égouttées)
1/2 citron vert
1cs d'huile de coco
1/2 verre de lait de coco
4cs de sirop d'agave
mûres fraîches
Décoration:
mûres fraîches
noix de coco râpée
Exécution:
Tremper les dates dans de l'au (15-20 minutes) et égoutter.
Mixer les amandes et rajouter les dates jusqu'à former une pâte.
Recouvrir le moule avec du papier sulfurisé, étaler la pâte et mettre au congélateur.
Mettre tous les ingrédients pour la garniture dans le mixeur et mixer jusqu'à obtenir un mélange onctueux, verser sur le biscuit et laisser au congélateur pendant 4 heures.
Decorer et servir.
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